No, miksi juuri sinä tarvitset tätä mahtipontista tuotetta?

Montakin syytä.
Keksimme lähes loputtomasti niitä, mutta koska et kuitenkaan jaksa lukea tämän enempää niin alla pari keskiössä olevaa aspektia.

Kitka

Muistat taatusti yläasteen fysiikan tunnit ja mikä on kitka. Sitä esiintyy usein myös esikunnan ja alamaisten väliltä, mutta meidän vaahtolasista sitä löytyy erityisen ruhtinaallisesti. Koska murikkamme ovat kaikkea muuta kuin tennispalloja, on niissä enemmän särmää kuin monessa skapparissa. Ne eivät siksi pyöri jaloissa, niin kuin osa työmaan työntekijöistä. Hienoa lajissa on se, ettei esim. maan täytöt ja kaivannot sorru kovinkaan helposti ja tavara kasautuu paremmin kuin siinä viime yön unessa.

Paino

Massa on voimaa, mutta ei meidän kanssa. Tavara on kevyttä ja kilpaileva eriste/täyttöaines painaakin huomattavasti enempi kuin meidän oma vaahtolasimme. Ei tule painorajat vastaan missään kulkuvälineessä ja pystymmekin tuomaan pihanne täyteen meidän vaahtolasia. Myös luonto kiittää, kun ette tuhlaa kallista löpöä.

Kapillaarikatko

Vaahtolasi tekee kapillaarisen katkon, kertoi meille Saksan ihmeingenööri.
Siksi sitä halutaankin entistä enemmän laittaa ihan joka paikkaan.
sitä pienempää murikkaa voi puhaltaa suurtehopuhalluksella ja siksi mekin teemme sitä sitten syksymmällä. Toistaiseksi kärräämme vain isoa murkulaa Suomeen.

Sertifikaatit

Meidän vaahtolasi on ihan parasta.
Siksi on sertifikaattia seinät täynnä. Niitä saa meiltä itsellekin muistoksi pyytämällä.